СКИДКА 40% НА ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ИНТЕРЕСНЫЕ И ПОЛЕЗНЫЕ ВЕБИНАРЫ И КУРСЫ ОТ УРОК.РФ – АКЦИЯ ДЕЙСТВУЕТ ДО 31 ДЕКАБРЯ 2019
12+  Свидетельство СМИ ЭЛ № ФС 77 - 70917
Лицензия на образовательную деятельность №0001058
Пользовательское соглашение     Контактная и правовая информация
 
Педагогическое сообщество
УРОК.РФУРОК
Материал опубликовал
Андрей Анатольевич Поштариков 1947
Россия, Калмыкия респ., Элиста

Лексико-грамматический тест английскому языку

7 класс

I Reading

When he was a teenager, Hunter Adams was very unhappy, and he spent many years in a special hospital for people with mental health problems.

When he left hospital, Hunter decided to become a doctor, so he went to study medicine. But when he was there, he did things in a different way. For example, he didn’t like the doctors’ white coats, so he wore shirts with flowers on them when he visited his patients, and he tried to make them laugh. The doctors at the medical school didn’t like Hunter very much because he was too different.

But Adams believed that people in hospital need more than medicine. He saw unhappy and lonely people, and he tried to help them as patients, but as people too. He spent a lot of time with children in the hospital, and often put a special red nose on his face to look like a clown and to make the children laugh.

When he finished medicine and became a doctor, Adams opened his own hospital, called “The Gesundheit Institute”, together with some other doctors. They wanted it to be a place with a different way of working with sick people.

Hunter Adams became famous during the 1980s, and in 1998, Universal Pictures made a film about his life. It was very successful. In the film (called Patch Adams), Robin Williams played Adams. Williams said, “Hunter is a really warm person, who believes that patients need a doctor who’s a friend. I enjoyed playing him”

Robin Williams is ________ .

a). a doctor c). a clown

b). an actor d). a patient

2. Adams went to study medicine because he _______ .

a). was very unhappy c). had mental health problems

b). wanted to be a doctor d). did things in a different way

3. Hunter Adams started “The Gesundheit Institute” _________ .

a). on his own c). with a group of sick people

b). with Robin Williams d). with other doctors

4. Hunter Adams thought that many people in hospital _________ .

a). were unhappy and lonely c). weren’t nice people

b). didn’t need any medicines d). laugh too much

5. Hunter Adams wore shirts with flowers on them because __________ .

a). he didn’t want to wear a white coat c). he didn’t like visiting patients

b). the doctors didn’t like him d). it made the patients laugh

6. Universal Pictures made a film about Hunter Adams because _________ .

a). Robin Williams was his friend c). he was a famous doctor

b). he was very successful d). Robin Williams wanted to play Hunter Adams

7. Find one false sentence.

a). Hunter Adams spent a lot of time in hospital as a patient.

b). “Patch Adams” is a film about Hunter’s life.

c). The doctors at the medical school didn’t like Hunter Adams.

d). Hunter Adams worked as a clown in a hospital.

II Grammar

1). Let’s cut the apple into... 6 ). You have to work on Sundays , … ?

a). halfs c). halvs a). haven’t you c). don’t you

b). halfes d). halves b). aren’t you d). isn’t it

2). At last we found out what… 7). Dora … motionless looking at the ceiling.

a). is happening c). happened a). lied c). lay

b). was happened d). had happened b). laid d). lain

3). Here are the sweets, boys! Help… 8). “I can’t stay here any longer, I’m afraid.” “…”

a). you c). yourself a). So can’t I c). Me too

b). yourselves d). yourself b). Neither can’t I d). Nor can I

4). Look over there – I think something… 9). …Mount Everest is in … Himalayas

a). is burning c). is burnt a). - , - c). - , the

b). burns d). was burning b). The ,the d). The , -

5). When … to Pete? 10). I … get up early on Mondays

a). you talked c). have you talked a). am able c). must

b). talked you d). did you talk b). have to d). may

 

III Writing

You are to finish the letter to your English-speaking pen friend, Ben. Write 70-90 words. Remember the rules of letter writing.


 

Dear Ben,

Thanks a lot for your letter! It was great to hear from you.

Summer is over, but I liked it so much, because I could give as much time as I wanted to my hobby – reading. I know it sounds strange nowadays…

 

KEY 7- классов
 

1-a, 2-c, 3-d, 4-a, 5-d, 6-c, 7-d

III 1-d, 2-d, 3-b, 4-a, 5-d, 6-c, 7-c, 8-d, 9-c, 10-b

Опубликовано


Комментарии (0)

Чтобы написать комментарий необходимо авторизоваться.