12+  Свидетельство СМИ ЭЛ № ФС 77 - 70917
Лицензия на образовательную деятельность №0001058
Пользовательское соглашение     Контактная и правовая информация
 
Педагогическое сообщество
УРОК.РФУРОК

3 класс

Английский язык

Лексический тест (IV четверть).

(по УМК Rainbow English О.В.Афанасьева, И.В. Михеева.)

Автор: Казаченко Людмила Александровна

Задание: обведите подходящий вариант.

1. When you are young

a) you can run and jump. b) you can’t go to the cinema. c) you can cook well.


2. When you are strong

a) you can run well. b) you can’t swim.  c) you can’t help your parents.


3. When you are weak

a) you can ski well.  b) you can’t ride a horse.  c) you can play football well.


4. When you are cold

a) you want sweets.  b) you want a cup of cold tea.  c) you want a warm quilt.


5. When you are hot

a) you want to play ping-pong. b) you want to go to the gym. c) you want to swim in lake.


6. When you are hungry

a) you want to drink. b) you want a big cake. c) you want to ride a bike.


7. When you are thirsty

a) you want to drink. b) you want to eat. c) you want to read.


8. When you are sick

a) you are in bed. b) you go to the shop. c) you play tennis.


9. You are sad

a) when you eat ice-cream. b) when you don’t meet your friend. c) when you skate at the skating rink.


10. You are tired

a) when you sleep. b) when you read. c) when you play computer games.


11. You are happy

a) when you can’t watch TV. b) when you have a lot of presents on your birthday.

c) when you don’t feed your pet.



Ответы

1. a

2. a

3. b

4. c

5. c

6. b

7. a

8. a

9. b

10. c

11. b





Опубликовано в группе «УРОК.РФ: группа для участников конкурсов»


Комментарии (0)

Чтобы написать комментарий необходимо авторизоваться.