12+  Свидетельство СМИ ЭЛ № ФС 77 - 70917 Контактная и правовая информация
 
Педагогическое сообщество
УРОК.РФ
УРОК
Материал опубликовала
Инна265
Россия, Крым респ., Джанкой
Материал размещён в группе «Тестовые задания»

 

Present Continuous

Present Simple

I

am doing

We

are doing

I

do

We

do

You

are doing

You

are doing

You

do

You

do

He

is doing

They

are doing

He

does

They

do

She

She

It

It

Task1. Выберите правильный вариант из четырех.

1. They … for us near the door.

a) Are waiting

b) Waits

c) Is waiting

2. Harry … television every day.

a) Is watching

b) Watch

c) Watches

3. What … in the room now?

a) They are doing

b) Are they doing

c) Do they do

4. Ann … French at all.

a) Isn’t speaking

b) Doesn’t speaking

c) Doesn’t speak

5. Mr. Scott … German to Ann at the moment.

a) Speaks

b) Is speaking

c) Are speaking

6. I am busy now. I … to the radio.

a) Am listening

b) Listen

c) Am listen

7. They … to the seaside every summer.

a) Are going

b) Goes

c) Go

8. No, I … the newspaper at the moment.

a) Am not reading

b) Don’t read

c) Don’t reading

9. No, she … in this house.

a) Isn’t live

b) Don’t live

c) Doesn't live

10. Where … he is from?

a) Are you thinking

b) Do you think

c) Are you think

КРИТЕРИИ ОЦЕНКИ

ОЦЕНКА

РЕЗУЛЬТАТ

5(отлично)

10 - 9 баллов

4(хорошо)

9 - 6 баллов

3(удовлетворительно)

6 - 4 балла

2 (неудовлетворительно)

меньше 4 баллов

Answers:

1) a

2) c

3) b

4) c

5) b

6) a

7) c

8) a

9) c

10)b

Present Simple / Present Continuous

Present Continuous

Present Simple

I

am doing

We

are doing

I

do

We

do

You

are doing

You

are doing

You

do

You

do

He

is doing

They

are doing

He

does

They

do

She

She

It

It

Task1. Выберите правильный вариант из четырех.

1. We are ... on this paper this week.

a) works
b) working
c) work

2. Hot tea ...help me.

a) is
b) don't
c) doesn't

3. She usually ... fashionably.

a) dress
b) is dressing
c) dresses

4. Right now they ... ... cards.

a) are playing
b) are plays
c) don't play

5. She ... her child to school every morning.

a) am taking
b) is taking
c) takes

6. I always ... hands before lunch.

a) washes
b) am washing
c) wash

7. Look! They ... ... the deer!

a) doesn't shoot
b) are shooting
c) is shoots

8. For dinner we usually ... rice and ... some meat.

a) boil; fry
b) are boiling; fry
c) boils; fries

9. I ... ... a nice hat at the moment.

a) am wearing
b) is wearing
c) don't wear

10. They always ... on the bright side.

a) looking
b) looks
c) look

КРИТЕРИИ ОЦЕНКИ

ОЦЕНКА

РЕЗУЛЬТАТ

5(отлично)

10 - 9 баллов

4(хорошо)

9 - 6 баллов

3(удовлетворительно)

6 - 4 балла

2 (неудовлетворительно)

меньше 4 баллов

Answers:

1) b

2) c

3) c

4) a

5) c

6) c

7) b

8) a

9) a

10) c

Опубликовано в группе «Тестовые задания»

Комментарии (0)

Чтобы написать комментарий необходимо авторизоваться.