12+  Свидетельство СМИ ЭЛ № ФС 77 - 70917
Лицензия на образовательную деятельность №0001058
Пользовательское соглашение     Контактная и правовая информация    Помощь
 
Педагогическое сообщество
УРОК.РФУРОК
Материал опубликовала
Жила Людмила Ивановна684
Россия, Смоленская обл., Сафоново

Промежуточная аттестация по английскому языку для 7 класса

Пояснительная записка

1. Назначение работы

Промежуточная аттестация в 7 классе проводится в форме теста. Письменная работа ставит своей целью контроль овладения лексическими и грамматическими навыками за курс 7 класса.

2. Структура работы

Работа состоит из 15 тестовых заданий.

3. Время выполнения работы

Время, отводимое на написание этой работы: 45 минут.

4. Система оценивания отдельных заданий и работы в целом

Максимальное количество баллов, которое может получить обучающийся – 15 б.

Каждый правильный ответ в задании оценивается в 1 балла. За неверный ответ или его отсутствие выставляется 0 баллов. Исправления, сделанные обучающимися, ошибкой не считается. Работа оценивается по пятибалльной системе.

Критерии оценивания:

«5» - 14-15 б.

«4» - 12-13 б.

«3» - 10-11 б

5. Ответы

Вариант 1

A 2. B 3. A 4. B 5. B 6. A 7. C 8.B

9. B 10. B 11.B 12.A 13.C 14.A15.A

Вариант 2

1. B 2.C 3.C 4.B 5.B 6.C 7.A 8. A

9. A 10. B 11.C 12.B 13.B 14.B 15. C

Вариант 3

1. C 2. C 3.B 4. B 5.B 6.A 7.C 8.C

9. B 10. A 11. B 12.A 13.A 14.B 15.A

Вариант4

1.B 2. B 3.C 4.B 5.B 6.A 7.A 8. A

9. C 10. C 11.B 12.A 13.C 14.B 15.A

Тест 

 1 вариант

1.The weather was not very _________ yesterday.

A) good B) better C) the best

2. I think dogs are _________ than cats.

A) intelligent B) more intelligent C) the most intelligent

3. Great Britain consists of … parts

A) four B) the fourth C) a four

4. They became successful… .

A) businessman B) businessmen C) businessmans

5. I do not like …jokes.

A) hers B) her C) her’s

6. I don’t know these men. Do you know…?

A) themB)their C)theirs

7. There is water in the cup.

A) fewB) many C) much

8. Where … the money?

A) are B) is

9. Our classes are over…3 o clock.

A) on B)at C)in

10. When mother came home, the children … the soup.

A) ate B) were eating C) was eaten

11. Where did you go?

A) I do to France B) I went to India C) Yes, I did

12. He usually … tennis in the afternoon.

A) plays B) play C) is playing

13 Be quiet! The baby … .

A) Sleep B) sleeps C) is sleeping

14. He ... to the country last summer.

A) went B) go C) is going

15 .… of you can come tomorrow?

A)who B)which C)what

Тест 

 2 вариант

He is _________ today than it was yesterday.

A) goodB) better C) the best

2. Susan is _________ person in the whole class.

A) a wonderful B) more wonderful C) the most wonderful

3. … delegates took part in the conference.

A) two hundreds B) the two hundred C) two hundred.

4. The … sees the policeman

A) women B) woman C) womans

5.The teacher doesn't want … to speak Russian in class.

A) we B) us C) they

6. Do you want … to meet him at the airport?

A) they B) their C) them

7. Who plays tennis in your family?- I…

A) do B)am C)is

8. .…of you can come tomorrow?

A) who B)which C)what

9. If it…, they will go to the park.

A) rains B) rain not C) does not rain

10. What colour … Jane s hair?

A) are B)is

11. What was the food like?

A) He liked fruit B) It is nice C) It was good

12. What … in the kitchen, Mum?

A) do you B) are you doing C) you do?

13.The children often … in the garden.

A) are going to play B) play C) plays

14. Kate … dinner yesterday.

A) cooks B) cooked C) cook

15. Look! Pete ... a book in the lesson.

A) readingB) read C) is reading

                                                                  Тест

вариант

1. China has got _______ population in the world.

A) a large B) a larger C) the largest

2. She has ________ job of all.

A) difficultB) more difficult C) the most difficult

3. There are a lot of… on the field.

A) sheeps B)sheep C) ship

4. Do you speak…foreign language?

A)some B)any C) something

5. We have…juice for you. It’s in the fridge.

A) afew B) a little C) many

6.There …many sheep on the farm.

A) are B)is

7. We go home…bus.

A) on B)in C) by

8. My little brother is playing the guitar. He can play … well.

A) herB) its C) it

9. Our classes are begin …8 o clock.

A) onB) at C) in

10. … of you can help me?

A) whoB) whose C) which

11. Where were you?

A) I were at home B) I was in class C) Yes, I was

12. She … dinner now.

A) is having B) have C) has

13. Jane … to her friend's birthday party tomorrow.

A) will come B)come C) came

14. She … (to play) with her dolls every evening.

A) play B) plays C) is playing

15. ...they … a test now?

A) Are … writing B) Do …write C) Is … writing


Тест

вариант

1. Dogs are … the cats.

A) biger B) bigger C) the biggest

2. My sister is as … as my brother.

A) younger B) young C) the youngest

3. He expects … to come on Sunday.

A) I B) my C) me

4. Our mum would like … to take care of our cat.

A) them B) us C) we

5. While we … the road I saw Victor.

A) crossed B) were crossing C) had crossed

6. While Tom … the dinner, the phone rang.

A) was cooking B) cooks C) will cook

7. The news…good.

A) are B) be C) is

8. Were you at school last Sunday?

A) No, I wasn’t B) I wasn’t at school last Sunday C) Wasn’t at school

9. He … a comic every day.

A) read B) is reading C) reads

10. I … a new bike next week.

A) bought B) have bought C) will buy.

11. I … a letter now.

A) write B) am writing C) writes

12. Look at him! He … .

A) is swimming B) swam C) swims

13. We … abroad last summer.

A) travel B) travels C) travelled

14. Do you have … sweets in your hand?

A) some B) any C) something

15. I see two… on the bench.

A) women B) womens C) woman


 

Опубликовано в группе «Проверочные работы по английскому языку»


Комментарии (0)

Чтобы написать комментарий необходимо авторизоваться.